Station Information

KISS FM Albania 98.5 sjell hitet me te mira nderkombetare dhe lancimet me te reja drejtuar nje audience rinore dhe energjike Krijuar ne 2017, KISS FM Albania 98.5 sjell hitet me te mira nderkombetare dhe lancimet me te reja. Drejtuar nje audience rinore dhe energjike, Kiss Fm Albania eshte aty 24 ore, ne cdo moment te dites dhe kudo ku ti ndodhesh. Te gjitha hitet i gjen ne nje frekuence te vetme, 98.5 KISS FM ALBANIA 98.5 - Number 1 for new music!

Station

Kiss Albania Radio

      WebSite   NEW MobileLink  
YOU LIKE THE RADIO

Follow Kiss Albania Radio

Add the Kiss Albania Radio player on your website

Recommended

i3radio