Station Information

• Radio SHARRI, është transmetuesi i parë në Kosovë, i themeluar në Dragash, vetëm 10 ditë pas përfundimit të luftës, më 25 qershor 1999. Aktualisht, valët tona shtrihen në hapësirën territoriale, e cila përfshinë rreth 500 mijë banorë. Saktësisht, valët tona mbulojnë Jugperëndimin e Kosovës dhe Verilindjen e Shqipërisë, ndërkohë që, përmes internetit, valët tona mbulojnë mbarë Globin, me sinjal të pastër, sipas teknologjisë më të fundit.

Station

Radio Sharri 96.4 FM

      WebSite   NEW MobileLink  
YOU LIKE THE RADIO

Follow Radio Sharri 96.4 FM

Add the Radio Sharri 96.4 FM player on your website

Recommended

i3radio