RTK - Radio Kosova 1
PRESS PLAY

RTK - Radio Kosova 1

Station

RTK - Radio Kosova 1

Website
     

Station Information

RTK-Radio Radio Kosova1 është pjesë e transmetuesit publik: Radiotelevizionit të Kosovës. Me 24 orë program informativ, edukativ dhe argëtues për audiencën, Radio Kosova paraqet adresën unike mediale në Republikën e Kosovës.

My List


i3radio i3radio