Station Information

Top Gold Radio mori licensen per transmetim on air me 16 Tetor 2000.Pjesen me te madhe te kesaj radioje e ze muzika,me transmetim 24 oresh.Muzika nuk ka nje ndarje te vecante,pervec faktit se kenget dhe melodite jane cmuar dhe afirmuar me pare.

Station

TOP GOLD RADIO 100.80MHz

      WebSite   NEW MobileLink  
YOU LIKE THE RADIO

Follow TOP GOLD RADIO 100.80MHz

Add the TOP GOLD RADIO 100.80MHz player on your website

Recommended

i3radio